Trioen fra helvede: Cross-Schack-Ostermann

22. december 2017


[Trioen fra Helvede,alias Billy Cross, Mik Schack og Flemming Ostermann – i Mik Schacks egen streg…]

Jeg har flere gange slået på tromme for trioen Billy Cross, Mik Schack og Flemming Ostermann, der er en slags husorkester i Mik Schacks forbrugerprogram (?) Mik Schacks Nabo Tjeneste. Og i den forbindelse har jeg efterlyst en udgivelse med trioen low budget-no bullshit-indspilninger. Og nu har jeg så – endnu engang – måttet erkende, at jeg slet ikke har haft fingeren på pulsen med hensyn til de udgivelser, der er kommet i lille Danmark mellem år og dag (og jeg får det heller aldrig…). For lidt biblioteksresearch afslørede, at Cross, Schack og Ostermann allerede i 2006 fik udgivet pladen Trio from Hell på Kick Music. Så nu er min jagt gået ind på et eksemplar af den plade. Og det skal nok lykkes før eller siden…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

49 har læst indlægget
13,524