James Blake: Vincent

25. december 2017

Apropos gamle kendinge, så faldt jeg over sangeren James Blakes version af Don McLeans klassiker “Vincent”. Og Blake – som jeg kun kender ‘von hören sagen’ leverer en overraskende god fortolkning af en gammel favorit. Don McLean er enig og skriver på sin Twitterkonto:

Just listened to @jamesblake version of my song ‘Vincent’ and I’m struck but what an extraordinarily good musician he is. His singing and piano playing are superb.. Thank you James for recording my song so beautifully.

Og af Youtubes spilleliste kan jeg se, at Blake også har fremført sangen på aarhusianske North Side. Så tæt på og dog så langt fra.

Og for en ordens skyld, så er her originalen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

51 har læst indlægget
14,687