Jeff Lynne – 70

1. januar 2018

Lige inden vi nåede nytårsaften rundede Jeff Lynne det skarpe hjørne af 70 år og trådte dermed ind i række af rockdinosaurer, der stadigvæk – som man kan se af ovenstående koncertplakat – er på banen.

Medstifter af Electric Light Orchestra i 1972 og medlem af Travellin Wilburys (sammen med Bob Dylan, George Harrison og Roy Orbison) fra 1988. Og inden han nåede så langt var han med i såvel det underkendte Idle Race og tressersuccesbandet The Move.

Han har også haft tid til at indspille en par solide soloalbums og til at være anerkendt producer for mange store navne, bl.a. medlemmerne af the Beatles. Og han er, som nævnt, stadigvæk aktiv som leder af Electric Light Orchestra og har i følge rygternes bureau gang i indspilningen af et par soloplader.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

63 har læst indlægget
13,776