Flemming Bamse Jørgensen – erindret

18. januar 2018

Tiden flyver. Og det er allerede syv år siden Flemming “Bamse_” Jørgensen døde. Men – han er ikke glemt. I hvert fald ikke her i den jyske hovedstad, hvor han har fået sin egen plads, og hvor hans eftermæle stadigvæk passes. Og med god grund, for Flemming Jørgensen var meget aarhusiansk, selv om han faktisk blev født i Randers. Ikke kun, fordi han var inkarneret af byens højt elskede fodboldklub AGF (selv om klubben langt fra lever op til sine fans begejstring), men fordi han med sit repertoire ramte bredt i byen, lige fra dansktopelskerne til dem, der helst vil have gammeldags rockogrul.

Anledningen til at hive Bamse frem igen er, at det aarhusianske magasin Panorama i sit seneste nummer bringer et længere indslag om netop Bamse. Du kan læse det elektronisk her.

Jeg har aldrig ejet en plade med Bamse. Det skal jeg måske gøre noget ved…

Vimmersvej

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

58 har læst indlægget
13,095