Det var så Melodi Grand Prix…

11. februar 2018

Nej, jeg så og hørte det ikke. Valgte at bruge aftenen på småsysler og så to film med to slå-på-tæven-mænd (Statham og Swarzenegger) til at dække behovet for billeder i bevægelse. Ren underholdning uden et gram overflødigt kulturelt fedt.

Men helt over mit hovede fløj Melodi Grand Prix dog ikke. For et indslag tidligere på dagen gav en gensyn med sangskriver Lise Cable, der fyldte 60 for nylig og for snart mange år siden var en af drivkræfterne i det fine ensemble Miss B Haven, der huserede i perioden 1986-1997. Og Cable stod for mange fine sange dengang.

Nu leverer hun så til Melodi Grand Prix. Blandt andet har hun skrevet den slet ikke så tossede “Fra Mols til Skagen“, der gav Aud Wilken sejren i 1995. Jeg bemærkede mig, at Cable gav udtryk for, at hun foretrak at være tilbagetrukket sangskriver og slet ikke have brudt sig om den opmærksomhed, det gav at være med i et succesfuldt band. Fair nok.

Syv album blev det til for Miss B Haven – og de burde samles i et lille bokssæt til alle os, der satte stor pris på netop det band.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

43 har læst indlægget
13,095