The Who på Fillmoore East 1968

18. februar 2018

Tressernes og halvfjerdsernes store bands og kunstnere kaster sig ofte over arkiverne, nu hvor de ikke længere er unge og har det meste af karrieren bag sig. Dylan og Neil Young gør det. Forvandler, hvad er før kun var tilgængeligt som bootlegmusik, til i”rigtige”, officielle udgivelser. The Rolling Stones er et andet eksempel på et band, der har haft glæde af de mange soundboardoptagelser, der ligger gemt. Og en række, fine udgivelser er udgivet. Og nu gør The Who – et band, der om nogen har været et liveband – det samme. Og man kan undre sig, Live at Leeds-albummet in mente, at det ikke er sket før. Men nu udkommer en anden af bandets højtpriste koncerter, nemlig Fillmore East 1968, på diverse medier, der har været samlerobjekt for bootleggere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

57 har læst indlægget
14,000