George Harrison – 75

25. februar 2018

Hvis ikke en kræftsygdom havde taget livet af George Harrison, ville han være blevet 75 år i dag. Den “stille” Beatle og meget andet er han blevet kaldt. Og selv om mange har forsøgt at puste hans talent op, så har han hele tiden stået i skyggen af duoen Lennon og McCartney. Men jeg tror man går galt i byen, hvis man insisterer på at sammenligne dem. Harrisons talent taler for sig selv.

I filemn Nowhere Boy introduceres George for John Lennon og hans Quarrymen af Paul McCartney. George kan – modsat Lennon – spille guitar. Han kan spille “Raunchy”, fortæller McCartney til Lennon – og det bliver adgangsbilletten til Beatlemania for den meget unge George.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

104 har læst indlægget
14,411