Marts 1968: We’re only in it for the money – Mothers of Invention

6. marts 2018

Vi har lige passeret dagen for udgivelsen af We’re only in it for the money med Frank Zappa og hans Mothers of Invention. Gruppens tredje album, der gør grin med politik, hippier og meget andet og blander rock, jazz, psykedelia og orkestermusik i en for Zappa kendtegnende sammenkogt ret, der var et led i projektet  No Commercial Potential, der også omfattede: Lumpy Gravy, Cruising with Ruben & the Jets og Uncle Meat. Pladen blev vel modtaget af kritikerne, fx skrev mester Robert Christgau, der gav pladen sin højeste karakter (A): “With bohemia permanent and changed utterly, this early attack on its massification hasn’t so much dated as found its context. Cheap sarcasm is forever.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

130 har læst indlægget
14,678