Capac anbefaler: Sune Feld – Fairytales & Other Lies

13. marts 2018

Og jeg iler med at gøre bod for en undladelsessynd. Jeg skulle have omtalt Sune Felds nye album Fairytales & Other Lies før denne fødselsdag, men, men, men… alskens prokrastinationer og undskyldninger skubbede den i baggrund. Og der er ingen grund til, at denne plade skal ligge i nogen baggrund.

Der er tale om et rigtig fint indierockalbum. Det illustreres smukt af den indledende sang “A pearl”, der med et meget iørefaldende hook indfanger lytteren med det samme. En sang, der vist har fået meget spilletid på DRs popkanaler og fortjener mange lyttere i kraft af sine åbenbare popkvaliteter og sit medrivende indierockarrangement. Det er en sang, der pumper i blodet, sparker til danseskoene og åbner ballet på pladen på fornemste vis.

Og de resterende syv sange på pladen lever flot op til introen. Feld ved, hvilke knapper han skal trykke på for at appellere til forvænte rock- op popører. Melodiske sange, der er næsten klassisk opbyggede med fængende omkvæd og i et medrivende indierocksetup.

Og selv om man godt kan finde tidsåndens melankoli, hvis man skraber godt i teksterne på pladen, så adskiller den sig dog ved en næsten befriende opdrift af positivt livssyn og optimisme, der kun passer alt for godt til Feld livsbekræftende omgang powerindierock. Hermed varmt anbefalet alle rockører.

Sune Feld. Fairytales & Other Lies. Target. Udkom 23. februar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

216 har læst indlægget
14,007