Goodbye Elton John

18. marts 2018

Også Elton John er ved at trække sig tilbage for at nyde sit otium. Selv om det i følge Neil Young er noget bullshit, så gør han det – og med manér. Dels drager han på farvelturné og dels udsender han hele to album, der hver på sin måde fortolker nogle af Johns mange sange. En plade er forbeholdt countryfortolkninger og en er en blandet landhandel.

Det er mange år siden, jeg har lyttet til et helt Elton John-album. Selv om der har været enkelte iørefaldende hits undervejs, så foretrækker jeg stadigvæk hans tidlige værker, især Captain Fantastic and the brown dirt cowboy, der stadigvæk holder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Donald kommentarer:

    Elton John har mange gange vist tegn på fornyelse, – det skal man ikke kimse ad. Hvorfor man så hænger i de gamle, første numre kan der være flere forskellige årsager til – altså også udover det smagsmæssige faktum, at de faktisk kan være ret gode … :)

  2. capac kommentarer:

    @Donald: Ja, og fornyelse er jo ikke i sig selv er kvalitetstegn. Kan være det, men ikke nødvendigvis. Og gode sange holder i lang tid.

Skriv en kommentar

145 har læst indlægget
14,468