Huset lukker og slukker – og vi sukker!

6. oktober 2006

Huset lukkes!
Trods massiv opbakning fra brugere og almindelige borgere i og omkring Århus, og til trods for, at politikerne har erkendt, at Huset og Åby Bibliotek ikke fik en rimelig eller fair behandling i forbindelse med bugetforliget, så lukker samme politikere nu Huset og biblioteket. Vi kan sige, at de to kulturinstitutioner betaler prisen for de seneste års uprofessionelle styring af den kommunale økonomi, for nu at sige det diplomatisk.
Den gode nyhed er så, at folkene bag Huset ikke sådan giver op, for ganske vist kan politikerne fjerne tilskuddet og fratage Huset huset, men institutionen arbejder for at finde en ny løsning. Læs videre på hjemmesiden. Vi krydser blogfingre og håber og tror, at Huset vil genopstå med fornyet styrke!

Tilbagespoling: http://www.capac.dk/wordpress/index.php?s=huset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. Irene kommentarer:

    Vi krydser finner på den lysegrønne åsse!

Skriv en kommentar

532 har læst indlægget
14,226