Capac anbefaler: Hudson Taylor – Feel it again

3. april 2018

Coverfotoet på Hudson Taylors EP Feel it again minder om noget, man kunne se tilbage omkring 1970. To unge mænd – brødrene Harry og Alfie – med guitar og hun foran et træhus af en eller andet slags. Sådan lidt hen ad Crosby, Stills, Nash og deres debutalbum anno 1969. Folkrock…

Men indtrykket snyder lidt. De to irer, der gemmer sig bag Hudson Taylor bevæger sig ganske vist i en blød folk-rock-stil, der er klart inspireret af amerikansk folk, rock og pop med rødder netop i det, der foregik dengang. Det er akustisk, der er flerstemmig sang, der er rigtig gode melodier og arrangementer der vedstår arv og gæld til folkrockens forgængere i Amerika. Men samtidig er der også noget meget moderne over de to herrers lyd. Sangskrivningen bærer præg af at være blevet til i en anden tid, hvor gamle dyder inden for popsangskrivning (fx klare B-stykker/omkvad) ikke helt spiller samme rolle i det melodiske.

Men Hudson Taylor indskriver sig som en moderne, poporienteret duo i folkrocktraditionen og skal nok få flere tilhængere blandt såvel gamle som nye folkrocktilhængere, når de kommer ud i sommerlandet og præsentere de fem sange fra den nye plade. Hermed anbefalet.

Hudson Taylor. Feel it again. Producer: Ryan Hadlock. Rubyworks. Udkom 23. marts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

100 har læst indlægget
14,220