40 år er gået: Sandy Denny

22. april 2018

I denne weekend er det 40 år siden, sangerinden Sandy Denny (Fairport Convention, Fotheringay, solisten m.m.) døde af en hjerneblødning, forårsaget af et tidligere fald fra en trappe. Hun blev kun 31 år, men satte sig med sin stemme varige spor i musikken.
Jeg havde – som tidligere omtalt – fornøjelsen af at opleve hende sammen med Fairport Convention, da de optrådte i Stakladen den 6. december 1975. Torben Skott har foreviget koncerten i fotos på sin side – her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Finn Birch Nielsen kommentarer:

    Tak CAPAC.

    Endnu et indlæg på din blog som vil afstedkomme timers søgning på nettet.

  2. capac kommentarer:

    @Finn: Jamen, det er da dejligt (?)! Hvis jeg være behjælpelig med noget, så skriv endelig igen.

Skriv en kommentar

133 har læst indlægget
14,314