Nyt fra The Delta Queen

25. april 2018

Når man har sunget med Delainy & Bonny, Leon Russell, Joe Cocker, Harry Chapin, Bob Dylan, Jimi Hendrix, Eric Clapton, David Crosby, Graham Nash og mange flere af de store, gamle navne, så er man ikke en frøken hvemsomhelst. Og det er Rita Coolidge da heller ikke.
Hun var med da Derek and the Dominos indspillede klassikeren “Layla”, og hun var med at Joe Cocker sammen med sine Mad Dogs and Englishmen indspillede indspillede det album og turnerede med det. Og så har hun været gift med selveste Kris Kristofferson. Så det…
Men det er efterhånde længe siden, vi har hørt nyt fra The Delta Lady, som Leon Russell døbte hende (og skrev en sang om…).
Men nu er hun så tilbage med albummet med den beroligende titel Safe in the Arms of Time. Sådan. Godt at have hendes stemme tilbage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

40 har læst indlægget
14,690