Elvis – smørrebrødet, rejen og bagsæderumbaen

1. maj 2018

En del af min natlektyre for øjeblikket er en genlæsning af Torben Billes Den evige Elvis, hvor Bille over små 150 sider gennemløber Elvis’ karriere fra fødsel til død. Og især har jeg nydt Billes fortælling om Elvis’ år i Hollywood, hvor han indspillede sine film og tjente masser af penge – ikke mindst til Obersten (Coronel Parker – Elvis’ manager). Og Bille kommer selvfølgelig ind på den periodes kunstneriske problemer, fx at Elvis skal indsynge sange, der slet ikke står mål med talentet. Som fx i sangen “Smorgasbord” eller sangen til en nyfanget reje (i Girls, Girls, Girls). Stemmen fejler ikke noget, men sangskrivningen er langt fra det ønskelige.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

40 har læst indlægget
14,614