Dick og Dave og endeløse Grateful Dead

8. maj 2018

Der er virkelig ingen ende på Grateful Dead, selv om bandet for længst har takket af. Deres fans, Deadheads, og folk bag bandet sørger for, at en lind strøm af udgivelser fortsætter med at udkomme. Blandt disse er serien Dick’s Picks, hvor en lang række koncerter – 36 ialt – er blevet udgivet. Den er afløst eller fulgt op af Dave’s Picks, der foreløbigt er nået til vol. 26 – ligeledes med hele koncerter. Oven i det finder man andre koncertserier som Road Trips og “almindelige” koncertplader, der udkom løbende fra gruppen. Og ikke at forglemme alle de optagelser, der ligger på archive.org til fri afbenyttelse.

Kendetegnende for alle disse plader ( i hvert fald den del, jeg har haft fat i) er, at kvaliteten er forbavsende høj, hlet på niveau med mange af de studiealbum, gruppen udsendte. Grateful Dead var som en maskine, der blot skulle sættes i gang, så kørte den som smurt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

13 har læst indlægget
13,022