Getting Better. Not.

10. maj 2018

Beatles’ “Getting Better” fra Sgt. Pepper’s lonely hearts club band har altid været et af mine favoritnumre med de fire liverpooldrenge. Her spiller de rock, som de lærte det af de gamle. Ja, jeg har sågar haft sangen som min ringetone på mobilen i mange år. Jeg kan ikke rigtig blive træt af den sang.
Nu har bandet Wussy kastet sig over sangen på en ny EP med covernumre. Og hvor gerne jeg end ville, så kan jeg ikke rigtig forlige mig med deres udgave. Den mangler noget. Lennons markante rytmeguitar, McCartneys drømmeriske basspil og vokalerne. Sorry Wussy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Helge kommentarer:

    Den svinger da meget fint….

  2. capac kommentarer:

    @Helge: Ja, bestemt. Men det er altså ikke Beatles-sangen, sådan rigtigt…

Skriv en kommentar

101 har læst indlægget
14,464