Anbefalet fra syklubben fra helvede: Sleep – det ultimative stoner rock band

11. maj 2018

Ingen tvivl om det: Jeg har haft og har fortsat en stund endnu det svært med heavy metal-musikken. Men derfor har jeg også en trang til at undersøge den og prøve at forstå, hvilken appel den har (ud over støjen). Derfor er jeg glad, når syklubben fra helvede introducerer mig til bandet Sleep og bandets andet album Sleep’s Holy Mountain.
Og sjovt nok ligger hele albummet på Youtube – og Youtube-fælleskabet advarer oven i købet en om, at musikken er identificeret som “upassende og stødende” på nogle målgrupper. Bedre anbefaling kan man vel næsten ikke få. Døm selv – det er som Simon siger ‘den bedste Black Sabbath-plade, som de aldrig fik lavet’. Og netop Black Sabbath har jeg for alvor fået ørerne op for de senere år, så det kan ikke passe bedre. Fold ørelapperne ud, skru op for stoner rock, når det er bedst…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

23 har læst indlægget
13,022