Dagens citat: Johnny Madsen

29. maj 2018

– Det, der optager mig, er alle de forbandede bureaukrater, der vil have folk til at leve på en bestemt måde. ‘Rygning er usundt’. Rygning er sgu ikke usundt. Og at drikke er heller ikke usundt, proklamerer Madsen og tager en slurk af sin drink, inden han fortsætter opsangen:

– Det er ikke til at holde ud at høre på politikere og deres moral. For Guds skyld, lad være med at lytte til dem, for de aner ikke, hvad de taler om. Lev nu jeres liv, for helvede. Lad være med at høre på alle de gamle idioter – og det gælder også mig, siger Madsen med et grin. [interview med DR]

 

Selv om Madsen helgarderer med sin sidste replik, så er der noget forfriskende oprørsk over hans anti-autoritære holdning til al den sundhedsmoraliseren, vi får krænget ned over hovedet i medierne hver eneste dag. Lev nu jeres liv, for helvede. Sådan Madsen. Og tak for opsangen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

102 har læst indlægget
14,143