Johnny Reimar – 75

3. juni 2018

Johnny Reimar (egl. Reimar Kristensen) fylder 75 år i denne måned. Nærmre bestemt den 12., hvis eller wikien er til at stole på. Og på sit cv kan han skrive meget, bl.a. sanger, guitarist, producent, tv-medarbejder, tekstforfatter og meget mere. Han begyndte i pigtrådsmusikken, men fulgte med over i dansktoppen, da den bølge ramte dansk pop. Og lille fregnede Louise fik selskab at tyrolerhatte, smølfer og andet godt i den boldgade. Og Reimar fik succes.

En anden side er hans arbejde for den knap så poppede musik, fx promoveringen og produktionen af Savage Rose, Ache og – ja – Gnags. Reimar, der stadigvæk er aktiv sammen med Clifters, har spændt vidt og er næste et billede på, hvor sammensat en størrelse populærmusikken er i Danmark.

Reimar på tuben

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

93 har læst indlægget
14,143