På hjernen: Mrs. Robinson

12. juni 2018

Og her er til dig fru Robinson/ Jesus elsker dig mere end du aner/wo wo wo/ Gud velsigne dig fru Robinson/ himlen har en plads til dem der beder/ hej hej hej hej hej hej/ Vi vik gerne vide lidt mere om dig til vores arkiv/ Vi vil gerne hjælpe dig med at lære at hjælpe dig selv/Se dig omkring og du ser kun sympatiske øjne/ Gå omkring indtil du føler dig hjemme/ Og her er til dig fru Robinson/Jesus elsker dig mere end du aner/wo wo wo/ Gud velsigne dig fru Robinson/ Himlen har en plads til dem der beder/ hej hej hej hej hej hej/ Gem det på gemmestedet hvor inge nogensinde kommer/ Læg det i skabet hvor du har dine kager/ Det er en lille hemmelighedhed lige som Robinsonaffæren/Og især skal du gemme det for ungerne/ koo-koo-ka-choo fru Robinson/ Jesus elsker dig mere end du aner…/Sidde på en sofa om eftermiddagen en søndag/ lytte til kandidaternes debat/ le ad det råb om det/ Når du skal vælge/Uanset hvordan du ser på det så taber du/ Hvor er du henne Joe DiMaggio/Vor nation vender sine ensomme øjne mod dig/wu wu wu/ Hvad er det du siger fru Robinson/ Hurtige Joe er gået og er væk/ hej hej hej hej

  • selv om Paul Simon er pillet af afspilleren, så forfølger han mig lidt endnu. Sangen om Mrs. Robinson vil ikke sådan give slip på mine gamle, grå hjerneceller. Og det resulterede i, at jeg satte mig til at fordanske teksten helt spontant og uden svinkeærinder…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

50 har læst indlægget
13,986