Macca på slap line i Liverpool

23. juni 2018

Vel nok en af de mest omtale tv-begivenheder i de sidste par uger var Paul McCartneys optræden i James Cordens “Carpool Karaoke”. Og det er da også både en bevægende, opløftende og berigende tur i barndomsbyen Macca byder på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Donald kommentarer:

    Tak for link til den video. Det er smukt gjort, Jammmen altså! Paul McCartney fortæller med lidt undren at de sange bliver ved med at blive spillet (og selv om det ikke er ham der “ejer” rettighederne, håber jeg at han dog får noget ud af det).

    Jeg følte, da Eleanor Rigby og “Girl” – “Let it Be” og de andre kom frem at det var milevidt over fx. Rolling Stones “Mother’s Little Helper”.

    Nu ser jeg det klart, det er jo på grund af empatien og det ligefremme sprog.

  2. capac kommentarer:

    @Donald: Ja, McCartney får i hvert fald understreget sit eget positive syn på tingene, fx. i den bevægende anekdote om, at hans moder optræder i en drøm og fortæller ham, at han skal “lade det ligge”, let it be. Det svarer til dengang, han fortalte om sin fader, der altid sagde til ham, når han havde problemer: “Put it there, if it weighs a ton”. Lad det ligge, hvis det er for svært. Også det blev til en sang (på pladen Flaming Pie). I det hele taget er McCartneys musik gennemsyret af et positiv livssyn – og det er nok en del af forklaringen på Beatles’ store popularitet gennem tiden.

Skriv en kommentar

120 har læst indlægget
14,759