Festivaltid

7. juli 2018

Det er festivaltid. Men jeg har befundet mig langt væk fra enhver festival, ja enhver fest, vel egentlig. Men alligevel var der musik i nabolaget forleden, hvor jeg opholdt mig et sted på vestkysten, langt fra casa. Selveste Birthe Kjær underholdt de lokale på torvet. Selv om jeg var lidt fristet (har aldrig oplevet ikoniske Kjær på en scene), så holdt jeg mig langt væk og dyrkede andre sysler end de musikalske.

Selv om jeg har haft og har den allerstørste respekt for Kjærs professionalisme og popularitet, så har hun aldrig været min musikalske kop te. Selv om jeg bestemt har mine “skyldige glæder” udi dansktopop, så har jeg for det meste haft andre, sære musikalske interesser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

19 har læst indlægget
14,152