Peer Vilhelm Frost Johansson – fylder 70

8. juli 2018

Peer Frost var en af de første rockguitarister, jeg lagde mærke til. Det var, da han var med i Les Rivals – det band, der var Peter Bellis gruppe tilbage i de tidlige tressere. Sidst så jeg Peer, da han var forbi Aarhus med genopstandne Young Flowers. Men han har også været omkring Rainbow Band, Midnight Sun og Savage Rose – og har spillet med Sebastian, Skousen & Ingemann m.m. fl. I dag fylder den gode guitarist så 70, og med ønsket om flere oplevelser med hans guitarkunnen  sender vi en fødselsdagshilsen gennem de sociale mediers kanaler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Thorkild Meyer Jensen kommentarer:

  Husker Peer Frost fra da han i en kortere perode spillede i Sir Henry.

  Peer Frost passede måske ikke lige ind der, da han efter min mening, var meget længere fremme med sin musik.

  Det er en fornøjelse i dag at se og høre Peer Frost i Young Flowers, hvor han sikkert virkelig føler sig hjemme.

  Vi lavede pigtrådsarrangementer i Stoholm i tresserne. Det var funny.

 2. capac kommentarer:

  @Thorkild: Ja, Sir Henry er nok ikke et band, Frost passer godt ind i. Det skulle da lige have været dengang, Sir Henry flirtede lidt med det psykedeliske… Men i Young Flowers blomstrer han og får lov til at udfolde sit talent. Man kan kun ønske at mange af de unge vil opdage det gode, gamle band.

 3. erik Mortensen (Sandgreen) kommentarer:

  Hej Perfrost. Du husker mig muligvis ikke, men jeg var sanger i Les Rivals hele foråret og på You Tube vil du kunnet finde mig i en duet med Sir henry på Plads Pigalle omkring 1964 Dyrehavsbakken. Det må være Jeres /Per og Sir Henrys) første optræden i TV. Jeg husker vores salær fra Danmarks Radio var omkring 25 kr. per person.
  Ha `Hav fortsat en god fødselsdag

  Erik Sandgreen tidligere Mortensen

 4. capac kommentarer:

  @Erik Mortensen: Hej Erik Mortensen – Sandgreen. Vi må håbe at Frost læser med her, så din hilsen når frem.

Skriv en kommentar

264 har læst indlægget
14,221