Dagens citat af: Pattie Boyd

11. juli 2018

You have to remember that nothing remains the same. It’s always going to change. The whole world keeps changing, we keep changing, things in our lives keep changing. Nothing remains the same. If you’re happy or you’re sad, it’s not going to last forever. You just have to keep remembering that.

[Pattie Boyd – ex-fru-Clapton og ex-fru-Harrison – til Taylor Swift i Harper’s Bazarre]

Pattie Boyd linder lidt på sløret for de problemer, der fulgte med at være gift med Beatle-George Harrison og Eric Claption. Og om at være fanget i Beatlemanias vanvid. Og så får den unge Taylor Swift ovenstående gode, almene råd med på vejen. Alt forandrer sig – også for en succesfuld poptøs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

48 har læst indlægget
13,986