Te med…

13. juli 2018

Tea time won’t be the same without my Donna
At night I lie awake and dream of Donna
I think about that small cafe
That’s where we used to meet each day
And then we used to sit a while
And drink our afternoon tea

På Kinksalbummet Something else by the Kinks (1967) finder man sangen “Afternoon tea”. Og tilsyneladende er det bare en sang om englændernes nationalsport tedrikning om eftermiddagen. Men Ray Davies ville være en sølle sangskriver, hvis bare han ville synke hen i en lovprisning af the noble art of tea driking. Næh, læser man teksten meget nøje, så  vil det afsløres, at teksten har et meget dybere lag. Bag hele iscenesættelsen og ceremonialiseringen af tedrikningen er noget andet på spil…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

28 har læst indlægget
13,841