50: Grateful Dead – Anthem of the Sun

18. juli 2018

Ja da. Dagens 50-års pladejubilar er Grateful Dead og deres andet officielle album Anthem of the Sun. Pladen er en hybrid af studie- og liveoptagelser. Man har brugt det bedste fra liveoptagelserne til at klippe ind i studieoptagelserne. Så pladen er hverken fugl eller fisk, men det samme kan man jo sige om bandet, der var på evig turné og især lever for eftertiden på de utallige liveoptagelser, der findes.

Pladen er også en juvel i pscychedeliaen. Og hvis man kan nøjes med en enkelt eller to plader med De Taknemmelige Døde, så er Anthem et godt bud. Her finder man alle de kvaliteter, der prægede Grateful Dead. Og – pladen er selvfølgelig udsendt i en jubilæumsudgave.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

89 har læst indlægget
14,150