WordPress – kontrolpanelknap

30. april 2008

Heldigvis var det ikke m-alos skyld, at jeg fik problem med min kontrolpanelknap. Det viser research på internettet. Der er åbenbart en “bug” et eller andet sted i WordPress – også version 2.5 og 2.5.1, som jeg har opgraderet til. Problemet kan beskrives sådan: Når jeg klikker på kontrolpanelknappen (som man kan se på den sorte bjælke øverst til venstre i administrationsvinduet) så kommer jeg ikke ind i kontrolpanelet, men i noget af kontrolpanelet og et tomt indlægsvindue… Klikket udløser følgende kommando: “wordpress/wp-admin/admin.php?page=index.php”. Skriver jeg i stedet: “wordpress/wp-admin/index.php”, så fungerer det, som det skal. Jeg har forsøgt at finde en løsning derude i cyberspace – blandt andet på en fransk side, hvor samme problem er beskrevet – men har ikke fundet nogen løsning. Nogen derude, der har et løsningsforslag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Ib Erik Söderblom kommentarer:

    Hej

    MÅske dumt spørgsmål og/eller forslag, men hvad med eventuelle plug-ins ?
    Har du prøvet at disable dem og eventuelt teste dem hver enkelt ?

  2. capac kommentarer:

    @Ib Erik: Nej, bestemt ikke noget dårligt forslag. Men jeg har prøvet at slå dem alle fra, og det har ikke ændrer noget. De kloge hoveder strides også om betydningen af temaer (specielt K2), men jeg er ikke blevet klogere af det…

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 143 gange
Side 1 af 11
11,613