Et dødsfald: Carsten Engstrøm – singleguitarist i Sir Henry and his Butlers

19. august 2018

Det forlyder, at Carsten Engstrøm – den unge mand, nr. 2 fra højre på billedet ovenfor – er død efter nogen tids sygdom. Engstrøm var ikke alene singleguitarist i gruppen Sir Henry and his Butlers men også medstifter (sammen med Ole Bredahl, i midten). De øvrige på billedet, der stammer fra musikbladet Beat i 1964, er fra venstre: Jens “Krølle” Bødvad (trommer), Tommy Seebach (orgel), Ole Bredahl (sang og bas),  Carsten Engstrøm og Arne Schrøder (rytmeguitar). Der findes ikke så mange oplysninger om Engstrøm på nettet (eller i rockleksika), men mindes skal han da som medlem af et af de førende pigtrådsorkestre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

276 har læst indlægget
13,841