50: Apple Records

31. august 2018

Et halvt århundrede er gået, siden The Beatles lavede deres eget plademærk Apple – med det kendte æblelogo, der prydede pladernes midte. Historien om Apple er en historie om drømme og idealer – og om hvordan de brister i mødet med pengenes verden og personer, der var knap så idealistiske og drømmende som de fire ophavsmænd. Bortset fra denne triste fortælling, så efterlod Apple sig en række plader, der stadigvæk tiltrækker sig opmærksomhed i kraft af deres kunstneriske kvaliteter. Det blev dokumenteret igen, da bokssættet Apple Box Set med hele sytten CD’er blev udgivet for nogle år siden. Ud over plader fra Beatles selv kom en række andre. Lige fra James Taylor til John Peel and the Lower East Side.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

56 har læst indlægget
14,147