Når kilden tørrer ud…

5. september 2018

Paul Simon, en af de største sangskrivere i det tyvende århundrede, har taget afsked. Og nu åbenbarer han også, at han er stoppet med at skrive sange. På sit nyeste album fortolker han sine egne sange i nye arrangementer, men han har ikke i årevis skrevet noget nyt.

Efter af have lavet Stranger to stranger (2016) følte han, at noget slog klik: I literally felt like a switch clicked and I said, ‘I’m finished.’ Inspirationens kilde var så at sige tom. Der var ikke mere at hente. Og måske er det forståeligt, efter mere end 60 år i musikkens tjeneste!? Selv om andre – som fx Paul McCartney – fortsætter ufortrødent og tilsyneladende ustoppeligt.

Jeg kan kun beklage, at Simons kilde er tom og glæde mig over alle de smukke og fine sange, der er kommet fra hans hånd.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

98 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62