Macca på slap line

16. september 2018

Man kan mene meget om den gamle beatle, Paul McCartney. Men han har fået et godt tag på det med at give interviews og svare på spørgsmål. En del af forklaringen er nok, at han har været på banen så længe og ved, hvordan man håndterer medierne. Men det er kun en del af det. Noget andet er, at han virker til at være helt nede på jorden og, som man siger, i øjenhøjde med sit publikum. Som fx i dettte kvarterlange interview med tidsskriftet Wired, hvor han svarer på en række spørgsmål fra læserne. Han har svært ved at sætte dato på noget af det, og det er til at forstå. Til gengæld kan han fortælle spændende ting som dengang, hans moder kom til ham i en drøm og gav ham ideen til sangen “Let it be” eller dengang han drømte “Yesterday”.

Og her er han i et klip fra den intitme koncert, han for nylig gav på Grand Central Station i New York. Alderen tynger ikke ret meget…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

17 har læst indlægget
14,217