John Lennons Imagine

10. oktober 2018

Der kan nok ikke herske megen tvivl om, at Imagine er John Lennons mest populære album – bl.a. i kraft af titelsangen. Og det er måske forklaringen på, at pladeselskabet bag nu har udsendt en fyldig boks med materiale fra og omkring netop den plade. 4 CD’er, 2 BD’er, en bog osv. Selv foretrækker jeg Lennons første soloplade til enhver tid. Det var her, han krængede sin sjæl ud og var så hudløs, at det gjorde helt ondt – også på lytteren.

I forbindelse med genudgivelsen af Imagine har Lennons kone, Yoko Ono, lavet en alternativ udgave af sangen “Imagine”. Nogle vil sikkert opfatte det som helligbrøde, men jeg synes Yoko er både modig og kunstnerisk konselvent, når hun sådan tager Lennons hit under kærlig behandling…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Helge kommentarer:

    MInder mig lidt om Nicos syngeri – fascinerende og uudholdeligt på samme tid….

  2. capac kommentarer:

    Ja, Yoko er sådan en kunstner, der deler vandene. Selv har jeg aldrig købt myten om, at hun ødelagde the Beatles (det kunne de sagtens selv finde ud af), og har altid opfattet hendes som det hun var og er, en japansk født avantgardekunstner, der inspirerede Lennon og lavede nogle udmærkede albums i halvfjerdserne.

Skriv en kommentar

43 har læst indlægget
13,655