Historien om the Animals

11. oktober 2018

Historien om bands, der blev snydt af deres manager og andre “bagmænd”, er ikke ny. Faktisk var det mere reglen end undtagelsen. Men her er historien om the Animals, hvor snyderiet var en del af historien.

Det er i øvrigt 53 år siden, Animals indspllede og hittede med “We gotta get out of this place” (skrevet af Barry Mann og Cynthia Weill). Det var også det år – 1965, som Onkelvolde har anført i en kommentar – hvor Alan Price forlod bandet på grund af musikalske uoverensstemmelser og flyskræk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. onkelvolde kommentarer:

    “We gotta get out …” er fra 1965!

  2. capac kommentarer:

    Rigtig Onkel Volde, jeg så mig blind på årstallene. Retter selvfølgelig med det samme.

Skriv en kommentar

58 har læst indlægget
14,144