Da Lindsay Buckingham blev gået…

11. oktober 2018

Gammel kærlighed ruster ikke, siger en gammel livsvisdom. Men som med alle sandheder, så er der undtagelser. En af dem er kærligheden mellem Lindsay Buckingham og Stevie Nicks, sangleverendører til Fleetwood Mac 2.0. Grunden til deres sang- og hitmageri i Fleetwood Mac går tilbage til dengang de to var en duo og lavde det eponyme album med sange, der siden blev en del af Fleetwood Macs repertoire.

Nu kan man så i Rolling Stone læse historien om, hvordan Nicks fik Buckingham fyret fra Fleetwood Mac for ikke så mange måneder siden. Og den historie er hverken værre eller bedre end enhver anden skilsmissehistorie. Schwam drüber, som tyskerne siger: Og lad os så komme videre.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

84 har læst indlægget
14,411