Cliff Richard – 78

14. oktober 2018

Han har været der, siden mine ører blev indstillet på pop og rock. Og måske er det derfor, jeg stadigvæk har et lille blødt punkt for Cliff Richard, selv om jeg var mere til Elvis og de amerikanske rockere.
De senere år har han især været i søgelyset på grund af sin seksuelle orientering (eller mangel på samme) med skandalesager i sit bornerte hjemland. Og je gkan ikke lade være med at tænke, at han måske ville have gjort os alle sammen – og ikke mindst sig selv – en kæmpe tjeneste, hvis han for længst havde været åbenhjertig om sine seksuelle præferencer!? Hans rungende tavshed omkring lige netop det aspekt af livet har – i min optik – altid været svært forenelig med billedet af ham som en rigtig rock’nroller. For er der noget rock’nroll altid har handlet om, så er det jo …sex.

Men hans fødselsdag i dag skal da markeres. Og han kommer sågar forbi landet i sit 78. livsår og giver bl.a. koncert her i byen. Nej, jeg skal ikke se ham. Der er så meget andet, jeg hellere vil opleve. Men “Congratulations”!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

116 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62