R.EM. møder the Beep

21. oktober 2018

Det kan godt være, at musikstreaming er ved at tage over og få overtaget i musikformidlingen. Men der kommer stadigvæk meget musik på faste medier. Faktisk så meget, at en gammeldags mand som mig med hang til faste medier slet, slet ikke kan følge med. Ikke engang delvist.

Således spærrede jeg øjne og ører op, da jeg så at salige R.E.M. er aktuelle med en stor boks med deres materiale fra optrædener hos britiske BBC. 8 CD’er og 1 DVD er det blevet til. Og så må mundvandet løbe over for en rigtig R.E.M.-fan. Men det er jo snart jul, så måske er der en chance eller noget…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Helge kommentarer:

    Formidabel udgivelse….

  2. capac kommentarer:

    @Helge: Ja, det må man sige…

Skriv en kommentar

51 har læst indlægget
14,153