Capac anbefaler: Dan Rose – No time for fear

22. oktober 2018

Folkpunk kalder sanger-sangskriver Dan Rose sit musikalske udtryk. Og det angiver ganske fint, at de ti sange på albummet No time for fear befinder sig i grænselandet mellem en klassisk folkudtryk med centrum omkring et god stemme og en akustisk guitar – og punket rock med kant. Men under alle omstændigheder er albummet her et godt eksempel på den frodige underskov af sanger-sangskrivere, der befolker populærmusikkens landskab i disse år i dette land.

I betragntning af, at albummet er Dan Roses debutalbum, så besidder de ti sange en overbevisende, konsistent kvalitet. Og det skyldesnok i høj grad, at Dan forstår at lave sange, der – selv om temaerne er velkendte – forekommer tekstligt vedkommende og er båret af arrangementer, der er umiddelbart melodiøse uden at ende i regulær popmelodik. Rose ar en markant stemme, der står centralt i lydbilleder. Og han får god hjælp på rocksiden af hhv. Sebastian Strange på banjo og harmonica og Greg Haver på trommer og slagtøj.

Dan Rose har, kan man læse sig til, allerede givet rigtig mange koncerter rundt omkring. Og debutalbummet vil uden tvivl kunne fungere som et godt visitkort, der vil kunne trække endnu flere publikummer af huse og sikre Rose en solid lille fanbase. Hermed anbefalet.

Dan Rose. No time for fear. Lady Lux Records. Egen produktion med hjælp fra Greg Haver. Lady Lux Records. Er lige udkommet.

Videoer og smagsprøver finder du på Dan Roses hjemmeside.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

112 har læst indlægget
14,676