Præsidentens dag

25. oktober 2018

I USA har man en dag for snart sagt alt muligt. I hvert fald alt det, der kan sætte gang i handlen i landets butikker osv. Således også en præsidentens dag, der oprindeligt hed Washington’s Day – efter præsidenten af samme navn.
Nu om stunder er der ikke megen grund til at markere præsidentens dag (tredje mandag i februar) med Donald Trump i spidsen for Amerikas forenede stater. Og det tager min ven Loudon også højde for i sin sang…
De har en præsident, der lægger ansvaret for politiske bombeattentater på pressen, ønsker at opruste landet atomvåbenarsenal for at jage andre lande en skræk i livet, benægter klimakrisen, håner de forende nationers organg FN og så videre. Nej, der er sandelig ikke nogen grund til at fejre ham…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

48 har læst indlægget
14,684