Babylon Berlin – og musikken

9. november 2018

Jeg håber, at bloggens læsere har opdaget og set de første par afsnit af den brillante tyske tv-serie Babylon Berlin (på DRK). En serie, der blandet kriminalgåde med politiske kampe og en historisk forankret beskrivelse af livet i metropolen Berlin i mellemkrigsårene. Serien er på alle måder fremragende og viser, at det ikke kun er på store amerikanske streamingtjenester, det sner. Netflix har vist i øvrigt købt rettighederne til vise serien også – hvilket blot pointerer, hvor god serien er.

Og musikken er et kapitel for sig selv. Også på lydsporet (der er udkommet som en dobbelt-CD) mærker man tidsånden og den særlige løssluppenhed, der prægede årene frem til 2. Verdenskrig. Blandt bidragsyderne finder man selveste Bryan Ferry Orchestra, der jo netop er kendt for at spille musik fra den svundne tidsalder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

268 har læst indlægget
14,300