50: Beatles vippes af pinden af Supremes

18. november 2018

En af de sjove ting, man kan læse på nettet, om musikåret 1968, er, at Diana Ross and the Supremes på dette tidspunkt – helt nøjagtig i går – vippede Beatles og deres “Hey Jude” væk fra den amerikanske hitlistes førsteplads med sangen “Love child”.  Og det var femte og sidste gang, det lykkedes for det umådeligt populære amerikanske navn at gøre det. Altså at overtage førstepladsen fra et andet navn.

I øvrigt var Supremes mere eller mindre i opløsning på det tidspunkt. Flere af sangene blev indspillet med Diana Ross og nogle studiesangerinder – blandt andet “Love Child”. Og året efter forlod Ross Supremes for at hellige sig sin solokarriere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

56 har læst indlægget
14,216