I ain’t singin’ for Pepsi; Don’t sing for Coke.

10. december 2018

Den af mange imødeset koncert i Hyde Park med Bob Dylan og Neil Young bliver måske slet ikke til noget alligevel. Dels har der været mange problemer omkring selve arrangementet og dets detaljer. Og dels har Neil Young fået et problem, som han ikke kan lade hånt om. Det viser sig nemlig, at en af sponsorerne bag koncerten er den berømt-berygtede Barcley’s Bank, kendt fra finanskrisen og – i Youngs optik – kendt for at være en bank, der aktivt støtter fossil brændsel (olie, gas og deslige). Og det er ikke noget for den gamle, alternative rocker.
På sin hjemmeside Neil Young Archives forklarer Young om problemet og om dets mulige løsning.

Tænk hvis alle optrædende kunstnere tog klimaspørgsmålet lige så alvorligt som Neil Young!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

26 har læst indlægget
13,382