50: Rolling Stones Rock and Roll Circus

11. december 2018

Sticky Fingers forblev den eneste langspiller, Stones fik lavet i 1968. Til gengæld fik de også lavet deres særlige koncert kaldet Rolling Stones Rock and Roll Circus. En slags pendant til Beatles’ Magical Mystery Tour, forstået på den måde, at cirkusset var en slags koncert med medvirken af mange andre kendte fra musiklivet, fx Jethro Tull, the Who, Taj Mahal, Marianne Faithfull, Dirty Mac (dæknavn for John Lennon og Yoko Ono, der optrådte sammen med Eric Clapton, Keith Richard og Mitch Mitchell).

Optagelserne blev dog først publiceret i 1996, selv om rygterne om optagelsen selvfølgelig svirrede i fankredse og udenfor. Der er også mange rygter om,hvorfor udgivelsen af filmen og musikken blev udskudt så mange år. En af forklaringerne skulle være, at Stones ikke var tilfredse med deres egen præstation i filmen. Døm selv. Jeg synes de klarer det ganske pænt her i “Sympathie for the Devil”..

I øvrigt var det den sidste optræden af Brian Jones, der som allerede nævnt druknede få måneder senere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

28 har læst indlægget
13,380