Tedeschi Trucks Band

21. december 2018

Igen i år må jeg erkende, at jeg ikke har fået det hele med. Ikke engang det halve. Der er masser af musik (og kultur i det hele taget), der gået mit sanseapperat forbi.
Men, da jeg så bandet Tedeschi Trucks Band omtalt som “verdens bedste live-band”, så måtte jeg jo selvfølgelig give dem adgang til øjen og øren.
Lidt research afslørede så, at bandet har modtaget en Grammy for årets bedste bluesplade (Revelator) i 2012 og at bandet – der har navnt efter ægteparret i forgrunden, Susanne Tedeschi og Derek Trucks – har lavet fem plader siden begyndelsen i 2010.
Verdens bedste live-band? Hvem kan vurdere det, men i hvert fald gave ovenstående koncert lyst til at se dem på en scene engang.

PS. Og bandet kommer til Europa – bl.a. Sverige, Schweiz og England – til april, så måske er der også nogen, der henter dem til lille Danmark!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

 1. Bent Andersen kommentarer:

  Hej capac.
  Tedeschi-Trucks band spiller i Amager Bio d. 7. og 11 april 2019 og sidstnævnte dato er udsolgt. Så man kan vel godt sige at bandet er ved at oparbejde sig en pæn fanbase i DK.
  Mvh Bent Andersen

 2. Donald kommentarer:

  Bare lige en hilsen Glædelig jul! og en kort bemærkning:

  Når man hører noget som “Verdens bedste” eller “Stor kunstner” eller “stuur-stuur-nummer” så kommer man da til at tænke på cirkus, ikke?

 3. Donald kommentarer:

  Bare lige en hilsen – Glædelig jul! – og en kort bemærkning:

  Når man hører noget som “Verdens bedste” eller “Stor kunstner” eller “stuur-stuur-nummer” så kommer man da til at tænke på cirkus, ikke?

  (Har du spærret for kommentarer?)

 4. capac kommentarer:

  @Donald: Jo, jeg tænker altid: Hvem har grundlag for at udnævne nogen eller noget til verdens bedste? Men mindre kan jo også
  gøre det, fx “her er et godt live-band…”. Nok for mig i hvert fald.
  Jeg har ikke spærret for kommentarer, men de skal godkendes. Jeg kæmper en fortsat kamp med alskens spammere, så derfor har jeg
  sat den hindring op. Men bare rolig: Jeg skal nok godkende de rigtige kommentarer. God jul.

 5. capac kommentarer:

  @Bent Andersen: Ja, jeg har researchet lidt på bandet, for jeg kan godt se, at de nok har været lidt
  under min radar. Navnet kendte jeg, men ikke musikken. Det gør jeg så nu – og har sågår købt en plade
  med dem. Liveplade selvfølgelig.

Skriv en kommentar

40 har læst indlægget
13,534