Ray Sawyer – Dr. Hook – er død 81 år

1. januar 2019

Vi skal selvfølgelig ikke glemme døden. Og manden med leen har da også gjort et indhug i musikkens verden, idet manden med klappen for øjet, forgrundsfiguren i det herlige orkester Dr. Hook and the Medicine Show, Ray Sawyer er død, 81 år gammel. Efter kort tids sygdom, som det eufemistisk hedder.
Og jeg kan straks se Ray og de andre i bar figur rende rundt i den tv-udsendelse, som DR lavede engang omkring 1970. Dr. Hook var et efterslæb af hippiekulturen med alt, hvad det betød af afslappet holdning til sex, stoffer osv. Men mest af alt var det nok et gimmick, et image, der hjalp bandet i gang med en kommerciel karriere med flere fine pophits, fra Silvias Mother til Let her blue jeans talk.
Nu er det kapitel så også skrevet -damn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

160 har læst indlægget
14,285