Endnu en nytårstale

1. januar 2019

Ja, Venstres statsminister har været på skærmen, og med et halvt øre opsnappede jeg, at Lars Løkke Rasmussen var bekymret  for udviklingen ude i den store verden. Til gengæld bekymrede det ham ikke, at plattenslagere og hvidvaskere har berøvet landet for mange milliarder, og det bekymrede ham heller ikke, at klimaets uheldige udvikling ligger danskerne meget på sinde.

På den anden side kan man hævde, at disse udeladelser ligger helt i tråd med den førte politik. Fx en finanslov, der giver afgiftlettelser til dem på toppen med lystyacht og eget fly, og ikke et eneste tiltag til at nedbringe CO2-udledningen i dette land. Så et eller andet sted var det vel en ganske liberal(istisk) nytårstale den trinde statsminister fik sendt ud til dem, der ville bruge tid på at høre den. Selv skulle jeg ud og lufte hunden – man har vel sine prioriteringer i orden! Og på vej ned ad trappen dukkede denne lille forhåbningsfulde nonsenssang op:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

40 har læst indlægget
14,285