Presley og Bowie

8. januar 2019

Det er vist ikke så meget Elvis Presley og David Bowie har til fælles. Bortset fra altså, at de begge er født på denne dag i januar. Elvis ville være fyldt 84 og Bowie 72, men begge er som bekendt borte. Og så alligevel ikke. For begge to bliver ved med at fascinere musikelskere med den musik, de fik lavet.

Jeg ved ikke, hvor autentisk ovenstående Elvis-Bowie-indspilning er. Youtube flyder over med den slags… Søger man på nettet om Bowie og Presley så støder man på rygtet om, at Bowie ønskede at producere en Elvis-plade og at han var en stor fan af The King og bl.a. lod sig inspirere af kongens pailletbroderede jump suits i sit konstymevalg. Så måske havde de mere at gøre med hinanden end man skulle tro…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

74 har læst indlægget
14,753