Lorna Doom – bassist i The Germs – er død

19. januar 2019

Jeg må indrømme, at jeg ikke har lyttet ret meget til punkbandet The Germs. Men det skal ikke forhindre mig i at nævne her, at bassisten Lorna Doom – egl. Teresa Ryan – er død. Hvor gammel hun blev, hersker der tvivl om. I det hele taget var Lorna vist ret så påholdende med oplysninger om det liv, hun også havde uden for scenen.

Men hun var med i Germs, der med deres speed-punk var med til at præge den amerikanske punkmusik. Og hun satte sig spor, hvis man ellers kan vurdere det på reaktionerne på de sociale medier, hvor gamle fans praler af deres cigaretbrændemærker, “Germs burn” (et tegn på at man var fans af Germs…) og fremhæver den indvirkning Lorna havde på dem i deres formative år.

Et album blev det til. Produceret af Joan Jett. Men det er også nok til ikke at gå i glemmebogen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

58 har læst indlægget
14,295