John Belushi – 70

25. januar 2019

Jeg har haft et svagt punkt for skuespilleren John Belushi, siden jeg første gang så ham som Bluto i Animal House og senere som en af de to Blues Brothers. Han var indbegrebet af klassens slemme dreng. Grænseoverskridende på enhver måde, og kunne ødelægge ethvert tilløb til overfladisk pænhed og sømmelighed. Men han var også et stor komisk talent. En direkte efterkommer efter stumfilmens store slapstick-stjerner.

Hans privatliv var desværre lidt på samme måde. En anekdote fortæller, at han altid havde sit eget barskab med, når han rejste rundt derovre. Et skab med allehånde former for sprut og andre euforiserende stoffer. Og i en alder af kun 33 kunne hans krop ikke klare en “speedball” (blanding af heroin og kokain). Man diskuterer stadigvæk om der var tale om et uheld eller om han blev hjulpet på vej af en “god” veninde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

26 har læst indlægget
13,533