Linda i Hollywood

1. februar 2019

Sygdom forhindrer hende i at synge og indspille plader, men hun er stadigvæk en af de bedste kvindelige fortolkere, som amerikansk popmusik har frembragt. Linda Ronstadt. Om kort tid udsender Rhino-nostalgiplademærket et livealbum med Ronstadt Live in Hollywood med en række af hendes mest kendte sange.

Opdatering: Desværre kan man læse af diverse kommentarer til denne udgivelse, at lyden ikke er så god, som man kunne forvente af sådan en plade. Måske har pladeselskabet taget chancen og sprunget over den redaktionelle efterbehandling. Det er synd og skam, så måske skal evt. interesserede kigge sig om efter en af de andre live-indspildninger med Linda. Der er ingen grund til bare at fodre de pengegriske…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

19 har læst indlægget
13,533